Wettelijk

Deze mededeling is van toepassing op het gebruik van (onderdelen van) deze website door de bezoeker daarvan.

 

Doel en gebruik website

 

Deze website is bedoeld om de bezoeker daarvan kennis te laten maken met DIYwinkel. Door middel van deze website wordt de bezoeker daarvan in de gelegenheid gesteld om kennis te nemen van de producten en diensten van DIYwinkel.

De bezoeker van deze website is slechts bevoegd (onderdelen van) deze website, de inhoud van deze website of de informatie die door middel van deze website verkregen kan worden voor zichzelf te gebruiken en niet voor commerciële doeleinden.

  

Karakter website

Doel van deze website is om de bezoeker informatie tegeven over de produckten die DIYwinkel aanbiedt, en tevens deze te kopen.

 

Inhoud website


Diywinkel probeert de website altijd actueel te houden, maar kan er niet garanderen dat alles juist is. DIYwinkel aanvaart dan ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van handelen of nalaten op grond van de inhoud van de website.

 

Werking website

 

Diywinkel probeert alle elementen van de de website ten allertijde operationaal en werkend te hebben voor de voor haar bekende systemen, maar kan er niet garanderen dat dit altijd lukt. DIYwinkel aanvaart dan ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van handelen of nalaten of niet kunnen bereiken de website en eventuele stroringen die optreden tijdens het bezoeken van de website.